Profesionalna menjava vetrobranskega stekla

V našem podjetju Vam je vedno zagotovljena profesionalna in kakovostna menjava vetrobranskega stekla. Ne glede na to, katero avtomobilsko znamko imate, bomo na podlagi naših znanj in pridobljenih izkušenj, če je seveda to mogoče, opravili menjavo avtomobilskega stekla na vašem vozilu kar na terenu. Pri zamenjavi uporabljamo le vetrobranska stekla, ki so izdelana po standardih originalnih izdelovalcev opreme – OEM. Vsa dela pri zamenjavi avtostekla so narejena hitro, v skladu s priporočili proizvajalcev.

Priporočamo Vam popravilo ali zamenjavo stekla že pri najmanjši razpoki. Če je v vašem vetrobranskem steklu razpoka že resna ali pa je avtosteklo že zdrobljeno, potem je zamenjava poškodovanega vetrobranskega stekla nujna. V podjetju Avtokleparstvo AVTO GO imamo za tovrstna opravila ves čas na voljo visoko usposobljene izkušene strokovnjake.

Menjava vetrobranskega stekla zelo ugodno:

Če torej potrebujete nadomestno vetrobransko steklo, zadnje avtomobilsko steklo ali stransko okno, Vam bomo menjavo opravili po zares ugodnih cenah.

V primeru, da so vaša avtostekla zavarovana, sta postopek prijave avtomobilske škode ter nato menjava vetrobranskega stekla zajeta v našo celostno storitev.